Schoolbenodigdheden

Behalve voor de studieboeken moet de leerling zelf zorgen voor:

Schoolagenda met voldoende ruimte.

  1. Potlood (HB + 2B).
  2. Pennen en schriften.
  3. Een schooltas.
  4. Voor bewegingsonderwijs is sportkleding verplicht. Aanschaf sportschoenen voor zaalgebruik eventueel in overleg met de docent bewegingsonderwijs. Sommige schoenen met blauwe en zwarte zolen geven namelijk af op de zaalvloeren en zijn daarom in de zalen verboden. Advies bij aankoop: sportkleding (broek, shirt en jack), stevige sportschoenen voor de zaal en kunstgrasschoenen voor buiten.
  5. Voor wiskunde: verplicht voor elke les is een geodriehoek, passer, pen, potlood, gum, schrift (A4) met ruitjespapier (1x1 cm). Daarnaast hebben leerlingen voor wiskunde een rekenmachine nodig (Texas Instruments TI-30XB of TI-30XS multiview). Voor verdere informatie verwijzen we naar de boekenlijst.
  6. Godsdienst: voor het volgen van de lessen godsdienst moet iedere leerling in het bezit zijn van een Nederlandse Bijbelvertaling. Dit is voor het maken van huiswerk. Tijdens de lessen zijn er bijbels beschikbaar.
  7. Muziek: leerlingen moeten een muziekinstrument hebben waarop zij, ook thuis, melodieën kunnen spelen/oefenen (een toets- of blaasinstrument). Diegenen die nog niet de beschikking hebben over een muziekinstrument raden we een mini-keyboard aan (± € 90,00). Omdat de school zelf over keyboards beschikt, hoeven leerlingen deze instrumenten niet steeds mee te nemen. We raden het gebruik van een blokfluit af als de leerling er geen ervaring mee heeft. Ten slotte verwachten we van leerlingen dat ze hun eigen headset/oortjes bij zich hebben in de les.