Vacature docent NT2 op ISK

Voor het lesgeven aan de leerlingen van de ISK zijn wij op zoek naar een docent NT2. Het gaat om 11 – 19 verdeeld over 3 of 4 werkdagen.  In eerste instantie is het voor dit schooljaar. Dit is vanzelfsprekend afhankelijk van het aantal leerlingen. De vacature wordt bij voorkeur ingevuld door één kandidaat. Overleg hierover is mogelijk.

Wij vragen:

  • een pabo-diploma, aangevuld met het certificaat NT2 (of bereidheid deze te halen) of een tweedegraads bevoegdheid of hiervoor studerend;
  • (bij voorkeur) ervaring en affiniteit met ISK-leerlingen;
  • een warme en professionele benadering ten opzicht van de doelgroep;
  • een stevige en flexibele persoonlijkheid;
  • van nieuwe collega’s dat zij grondslag, doel en overige benoemingscriteria onderschrijven en meelevend lid zijn van een protestants-christelijke gemeente.

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO-VO. Wij hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Margreet van Til, coördinator ISK, telefoon 06-25109122 of per mail tlm-isk@jfc.nl

Sollicitaties

Je sollicitatiebrief en CV ontvangen wij graag per mail. Je kunt het sturen naar Gonda de Jong-Slump, P&O adviseur, hjdejong@jfc.nl.

Meer weten over de ISK