Vacature docent geschiedenis 2e graads/studerend

Door het vertrek van een collega ontstaat er per 1 februari 2019 een vacature voor een docent geschiedenis. Het betreft 16 – 22 lessen per week (0,64 – 0,88 fte).

Functie-eisen

We zoeken iemand die:

  • 2e graads bevoegd is
  • (ruime) ervaring heeft op het VMBO en/of mavo
  • ervaring heeft als mentor
  • meelevend lid is van een protestants christelijke kerk

We zijn een werkgever die veel mogelijkheden biedt die open staat voor vernieuwingen en graag ziet dat je initiatief neemt.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal LB, de inschaling is afhankelijk van het huidige salaris. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO-VO. Wij hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer weten?

Wil je werken op een christelijke school waar wij als collega's actief samenwerken op basis van vertrouwen? Wil je onderwijs bieden waarmee we de leerling verwonderen? Ben je gericht op de toekomst en vind je dat de leerlingen van jou iets mogen verwachten? Ben je meelevend lid van een protestants christelijke kerk? Dan hopen we dat je solliciteert!

Meer informatie: voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer L.A. Minderhoud, voorzitter college van bestuur, telefoon 0342-491469 (werk) of mobiel 06-34486874 of per mail laminderhoud@jfc.nl.

Sollicitaties: je sollicitatiebrief en CV kun je per mail sturen naar Johannes Fontanus College, t.a.v. Gonda de Jong-Slump, P&O adviseur, hjdejong@jfc.nl of solliciteer direct.

De sluitingsdatum voor deze vacature is dinsdag 20 november a.s. Na de sluitingsdatum informeren je over het vervolg van de procedure. De sollicitatiegesprekken staan in week 47 en 48 gepland. 

 

 

Over onze school

Het Johannes Fontanus College (JFC)  is een christelijke scholengemeenschap voor mavo-havo-atheneum-gymnasium-technasium. We gaan ervoor dat de leerling zich op zijn eigen niveau maximaal ontwikkelt. Ook vinden wij het belangrijk dat de leerling ontdekt en ervaart dat God hem of haar unieke talenten heeft gegeven. We stimuleren de leerlingen om deze talenten tot bloei te laten komen.

We geloven dat mensen op het JFC het verschil maken. Of je nu lesgeeft of de administratie doet: we hebben iedereen nodig en hebben dezelfde missie. Je herkent ons aan de volgende waarden:

  • we zijn gedreven en in beweging
  • we zijn gelijkwaardig en aanvullend
  • we zijn trots en positief
  • we zijn christen en respectvol